Soluții Legrand dedicate aplicațiilor electrice din spitale și clinici medicale moderne

Legrand este un specialist recunoscut pentru oferta sa completă ce include și spații specifice precum  spațiile medicale, cu referințe în toată lumea și cu o experiență vastă în acest domeniu.

Echipamentele Legrand pentru spațiile medicale sunt adaptate standardelor de design interior și sunt concepute pentru a oferi un înalt nivel de confort, atât pentru pacienți cât și pentru personalul medical. Gamele de produse sunt funcționale, atractive și sigure și sunt în conformitate cu cererile specifice fiecărui tip de aplicație și departament.

Toate echipamentele Legrand dedicate spațiilor medicale au fost concepute în parteneriat cu specialiștii din mediul medical, ceea ce explică ușurința în instalare și exploatare a acestora.

Soluții Legarnd special concepute pentru spațiile medicale

• Sisteme de ghene Elioflux

Ghenele pentru paturile medicale sunt concepute pentru a furniza pacientului fluidele medicale și de a oferi acces la o gamă extinsă de funcțiuni electrice. Există o paletă largă de funcțiuni electrice ce pot fi selectate de către managerul de proiect și pot fi montate în ghenă.

Sisteme Legrand Elioflux
Sisteme Legrand Elioflux

Sistemele de ghene Elioflux sunt furnizate precablate și echipate -conform specificației întocmite de beneficiar, cu sau fără surse de lumină.

Soluțiile Elioflux sunt disponibile în versiune cu montaj vertical sau orizontal.

Noutatea adusă în 2010 sunt ghenele verticale, cu o multitudine de avantaje:

  • optimizarea spațiului din cameră;
  • transformă camera într-un spațiu confortabil, modern și cu un design plăcut;
  • oferă integrarea perfectă pe perete;
  • instalarea rapidă a oricărui tip de rame pentru funcțiuni suplimentare;
  • economie de energie (balast electronic);
  • adaptate 100% necesităților spațiului (realizare pe comandă);
  • suportă adăugarea sistemului de iluminat de camera Elioflux.

• Sistemul de comanda Eliocad

O altă soluție Legrand dedicată spațiilor medicale este sistemul de comandă Eliocad. Acest sistem oferă toate beneficiile unui sistem de comunicare pe BUS combinat cu funcționalitatea gamei Mosaic. Sistemul include 3 programe diferite, cu sau fără interfoane și permite apelul pe pager sau urmărirea unui apel.

Sistemul de comandă Eliocad
Sistemul de comandă Eliocad

Tot din sistemele dedicate  realizării infrastructurii în spațiile medicale sunt funcțiunile speciale, cu protecție antibacteriană, din gama Mosaic: funcții de apelare, de control și comandă.

O completare a sistemelor Legrand dedicate aplicațiilor medicale o reprezinta ghenele Elioflux pentru iluminat,  care sunt dedicate: iluminat normal, iluminat pentru citit sau pentru veghe.

Gamele de produse dedicate spațiilor medicale împreună cu soluțiile de distribuție a energiei electrice Legrand, de la transformator, la distribuția electrica din tablou până la soluții de cablare structura și soluții de gestionare a iluminatului, reprezintă soluția completa pe care o furnizăm partenerilor.

Legrand România

www.legrand.ro

Share