Bosch Dicentis IDESK-Sistem de traducere pentru conferințe

-flexibilitate maximă și zero interferențe-

 Eindhoven / Grasbrunn – Cerințele pentru traducere au crescut substanțial în ultimii ani. Nu numai că sunt necesare mai multe limbi în cadrul conferințelor internaționale, dar este nevoie de o tot mai mare flexibilitate în instalarea și configurarea sistemelor de traducere  pentru conferințe, precum și de oferirea unei experiențe excelente utilizatorilor procesului de traducere. Răspunzând acestor nevoi, Bosch a extins familia DICENTIS cu DICENTIS IDESK.

 La ediția din acest an a ISE (Integrated Systems Europe), cea  mai mare expoziție dedicată sistemelor audio-video integrate, desfășurată la RAI Amsterdam între 5 și 8 februarie, Bosch Security Systems a prezentat DICENTIS IDESK, sistem de traducere pentru conferințe.   DICENTIS IDESK  este un system wireless de o nouă generație, ce utilizează protocolul IP și comunicația Wi-Fi.  DICENTIS IDESK este conform cu specificațiile standardelor ISO 20109:2016 (specificații pentru echipamentele de traducere simultană) și ISO 20108:2017 (cerințe pentru calitatea sunetului și imaginii primite).

Caracteristici principale ale DICENTIS IDESK :

  • Comunicație prin Wi-Fi, standard ce permite coexistența mai multor rețele Wi-Fi.
  • Gestiunea inteligentă a rețelei Wi-Fi ce evită interferențele.
  • Terminalele wireless au ecran tactil cu cititor NFC încorporat și oferă o experiență superbă
  • Experiență de neuitat pentru întâlniri viitoare; permite  extinderi ulterioare.
  • Conectivitate reală wireless, permite control ușor și oferă redundanță.
  • OMNEO este pregătită pentru extinderea viitoare cu sistemul de conferințe DICENTIS IDESK.

Despre OMNEO

 OMNEO este o abordare arhitecturală pentru conectarea dispozitivelor, care trebuie să facă schimb de informații, cum ar fi conținutul audio sau informațiile ce țin de controlul dispozitivului. Construit pe mai multe tehnologii, incluzând standardele IP și standardele publice deschise, OMNEO sprijină tehnologiile de astăzi – cum ar fi Dante – Audinate – în timp ce adoptă standardele de mâine. OMNEO oferă o soluție profesională de rețea media care oferă interoperabilitate, caracteristici unice pentru o instalare mai ușoară, o performanță mai bună și o scalabilitate mai mare decât orice altă ofertă IP de pe piață.

 DICENTIS IDESK , născut din și pentru generația mobilă

Din nevoia de a gestiona spațiul birourilor mai eficient, municipalitățile și corporațiile caută modalități diverse cum ar fi utilizarea unor încăperi multifuncționale. Acest lucru necesită printre altele, soluții flexibile și sisteme fiabile pentru conferințe. În același timp, cum utilizatorii dispun de o gamă largă de dispozitive mobile (telefoane, tablete, laptopuri) care au conexiune Wi-Fi, la întâlniri și conferințe exista riscul constant de interferență dintre toate aceste dispozitive conectate Wi-Fi la rețelele din spațiul de conferințe.

Flexibilitate maximă. Interferențe zero

Sistemul de conferințe wireless DICENTIS IDESK abordează perfect aceste nevoi.  DICENTIS IDESKeste  cel mai flexibil sistem de traducere pentru conferințe disponibil pe piață în prezent. Punctul de acces wireless,  WAP(Wireless Acces Point ) este  unitatea de control. Cu un timp minim necesar configurării, mai multe evenimente se pot derula succesiv, ducând la creșterea eficienței în planificarea reuniunilor. Pentru a asigura cele mai plăcute și eficiente întâlniri,  sistemul de traducere DICENTIS IDESK se bazează pe comunicație Wi-Fi ce coexistă cu alte rețele. Este conceput pentru a evita interferența cu alte rețele Wi-Fi din zonă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multe dintre evenimentele prilejuite de președinția română a Consiliul Europei s-au bucurat de echipamentele de traducere simultană la Bosch.

Pentru detalii accesați:

https://www.boschsecurity.com/xe/en/

 

 

Share