Schneider Electric România – partener în cadrul evenimentului aniversar ICPE ”PRIMII 60 de ani”

Grupul ICPE a sărbătorit joi, 30 septembrie, la Palatul Snagov, primii 60 de ani de activitate. Schneider Electric, specialist global în managementul energiei, a fost unul dintre partenerii evenimentului aniversar ICPE.

”Schneider Electric România a dezvoltat împreună cu Grupul ICPE multe proiecte de succes de-a lungul anilor. Acest moment aniversar, în care Grupul ICPE marchează 60 de ani de existență, este totodată un prilej bun pentru cele două companii de proiectare a unor planuri comune în viitor. Atât Schneider Electric, cât și ICPE sunt companii recunoscute pentru inovație. Ne întâlnim în multe domenii strategice, fie că este vorba despre energii regenerabile, vehicule electrice, eficiența energetică, conversia energiei, clădiri inteligente, soluții pentru forajul marin și terestru sau echipamente electrice pentru sistemul energetic național” declară David Nicholl, Country President, Schneider Electric România.

”Primii 60 de ani înseamnă și nenumărate contribuții științifice, tehnice sau inginerești, care în ultimă instanță se transformă în tot atâtea soluții eficiente de business. Mulțumim Schneider Electric România pentru profesionalism, precum și pentru prezența în cadrul evenimentului aniversar” a declarat Ion Potârniche, Director General ICPE ACTEL.

Ion Potârniche, Director General ICPE ACTEL si David Nicholl, Country President, Schneider Electric România
Ion Potârniche, Director General ICPE ACTEL si David Nicholl, Country President, Schneider Electric România

Despre Grupul ICPE

Înființat în 1950, din necesitatea electrificării țării, Grupul ICPE a devenit de-a lungul celor 60 de ani de activitate continuă un actor pe piața mondială de profil. În prezent ICPE participă la programe de cercetare naționale sau europene, la proiecte complexe în țară sau în lume, cu tehnologii, produse sau servicii pentru acționări platforme marine în Rusia, Ucraina și în alte părți ale lumii, acționări pentru mijloace de tracțiune feroviară, urbană, navală, modernizarea sistemelor de irigații, servicii ESCo – servicii energetice integrate, incluzând audit energetic, îmbunătățirea calității energiei, certificat de performanță energetică, management energetic, integrarea surselor de energie regenerabilă, casa inteligentă, tehnologii revoluționare pentru comunitățile locale, generatoare eoliene de puteri mici, sisteme de transport cu vehicule electrice (automobil electric, vehicule electrice ușoare, inclusiv infrastructura specifică, nave marine cu sistem de propulsie electrică).

Share