Câștigător la SEE Real Estate Awards 2009

http://www.schneider-electric.ro

 

Schneider Electric România

  • Schneider Electric România a fost nominalizat la două categorii: Green Innovation of the Year și Green Building Project of the Year.
  • Schneider Electric România susține cea mai eco clădire a anului: City Business Centre din Timișoara.

 

 

 

 

 

 

 

 

Schneider Electric a primit premiul „Green Building Project of the Year” datorită soluțiilor de eficiență energetică și managementul clădirii aplicate centrului de birouri City Business Centre din Timișoara, în cadrul SEE Real Estate Awards.

David Nicholl, Președinte Schneider Electric România: „Acest premiu reprezintă o recunoaștere a beneficiilor inovatoare pe care le oferă soluțiile și serviciile noastre. Cu ajutorul Schneider Electric, City Business Centre beneficiază de toate avantajele unei clădiri inteligente și eficiente din punct de vedere energetic: reducerea costurilor cu energia, reducerea costurilor cu utilitățile, a timpului de întreținere, nivel crescut de confort, siguranță, control și o valoare mai mare a imobilului“.

Proiectul câștigător a fost dezvoltat de către Modatim Investment. Situată în partea de vest a Timișoarei, construcția face parte dintr-un ansamblu de 5 clădiri de birouri, galerii comerciale și atriumuri ce vor forma un oraș în miniatură.

Inovația de dezvoltare durabilă din partea Schneider Electric s-a bazat pe integrarea sistemului de building management (BMS) în caracteristicile arhitecturale ale clădirii, utilizând soluții precum: detectoare pentru închiderea și deschiderea obloanelor în funcție de parametrii climatici, adaptarea iluminatului din clădire în funcție de condițiile meteorologice și un sistem de răcire revoluționar, ce reduce consumul de energie cu până la 40%.

Cea de-a V-a ediție a galei internaționale de decernare a premiilor SEE Real Estate Awards a avut loc pe 27 mai 2010, la București. Proiectele nominalizate au fost selectate de un juriu format din specialiști din sectorul imobiliar, rezultatele fiind auditate ulterior de compania de consultanță Ernst & Young. Aceștia au selectat cele mai bune proiecte în funcție de locație, design, calitatea materialelor de construcție, eficiența clădirii, răspunsul la nevoile mediului înconjurător și succesul comercial.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în peste 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul energiei și al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 100 000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, de încredere și eficientă, realizând venituri din vânzări în valoare de peste 15,8 miliarde de euro în 2009, prin activitatea lor constantă de a ajuta indivizii și organizațiile „să profite la maxim de resursele energetice“.

www.schneider-electric.ro

www.schneider-electric.com

Share