PUK WERKE prezent la IEAS 2010

PUK WERKE – Sisteme suport pentru cabluri

PUK Solarline – Sisteme de montaj pentru instalații fotovoltaice

În numărul anterior (6 din 2010) al revistei  ELECTRICIANUL, la pagina 33 a apărut un scurt material cu unele erori, legat de prezenţa firmei germane PUK WERKE la expoziţia IEAS 2010.

Publicăm în continuare un articol ce prezintă pe larg standul PUK WERKE la această expoziţie.

stand Puk la IEAS 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUK WERKE este o firmă germană specializată în producerea de sisteme suport de cabluri (canale de cabluri, scări pentru cabluri, brăţări de cabluri, sisteme amplasabile sub pardoseală, sisteme suport pentru cabluri – concepute pentru industrie şi Sisteme de montaj pentru instalaţii fotovoltaice.  PUK-WERKE este certificată conform DIN EN ISO  001:2000 pentru construcţia, producţia, livrarea şi instalarea sistemelor  suport de cabluri. În cadrul IEAS 2010, la standul propriu, au fost prezentate toate aceste produse, care sunt testate de către TÜV, în conformitate cu cerinţele severe din standardul DIN EN 61537. Din acest motiv, indicaţiile privind capacitatea de încărcare din catalogul principal poartă marcajul TÜV. -501.

PUK se deplasează în direcţia soarelui

De cel mai mare succes s-a bucurat gama PUK-Solarline, prin care PUK WERKE ofera soluţiile complete pentru fixarea panourilor solare. Cum piaţa panourilor solare, termice şi fotovoltaice are încă un vast potenţial de extindere în România, se aşteaptă ca, odată cu adoptarea unor măsuri adecvate, sistemele de panouri solare să fie instalate atât pe acoperişurile caselor dar şi pe sol. PUK oferă sisteme complete pentru toate tipurile de panouri solare, ce permit un montaj rapid şi sigur.

certificat dupa specificatii TUV

 

Certificat dupa specificatii TUV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datorită activităţii de decenii în domeniul echipării centralelor electrice convenţionale şi al satisfacerii cerinţelor tehnice conexe, dispunem de experienţă în ceea ce priveşte livrarea de mari cantităţi de materiale, montarea sistemelor complexe, fabricarea rapidă a tuturor componentelor necesare, precum şi asigurarea serviciilor tehnice aferente.

Acest know-how l-am transferat şi asupra gamei noastre de produse PUK-Solarline.

Cu PUK-Solarline, noi oferim un sistem de montaj care:

  1. are o construcţie simplă;
  2. este optimizat static;
  3. are un preţ avantajos şi permite un montaj simplu.

Variantele noastre de sistem, independente de module, se bazează pe caracteristicile specifice instalaţiei (loc, fundaţie, rânduri de module, mărimea bazei de fi xare a modulelor etc.) şi pe calculul static al sistemului.

Gama noastră de servicii se extinde de la realizarea diferitelor fundaţii, incluzând livrarea şi instalarea structurii de susţinere, până la montarea modulelor.

Pentru fiecare instalaţie fotovoltaică prezentăm o ofertă individuală bazată pe lucrările solicitate de client.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.puk.com

Share