Frost & Sullivan recunoaște remarcabila linie de produse: sisteme UPS de la SOCOMEC UPS

http://www.socomec.fr

UPS SOCOMEC

Pe baza analizelor sale recente de pe piața sistemelor de energie și putere, Frost&Sullivan acordă SOCOMEC UPS “Premiul European 2009 pentru Linia de Produse Sisteme de Energie și Putere” pentru gamele sale noi de produse.

Deși cererea pentru surse de alimentare neîntreruptibile (UPS) s-a redus datorită încetinirii economice, există oportunități de care Socomec speră să profite prin introducerea de produse avansate cum ar fi Green Power și NETYS RT.

Green Power UPS, linia sa de produse pilot, este disponibilă cu puteri între 10 și 200 kVA și este singura gamă pe piață ce oferă eficiență (96% certificată) chiar și atunci când sarcina parțială funcționează la 30% sau 40%. Acest produs se adresează factorilor din datacentere preocupați de consumul de energie, disponibilitate și costul total de exploatare (TCO). Tipologia electrică a UPS-urilor Green Power se bazează pe procesul patentat Socomec și oferă mai multe avantaje, cum ar fi dimensiuni compacte, TCO scăzut și servicii de mentenanță minime.

UPS-urile Green Power Socomec

Acest produs este ecologic deoarece reduce pierderile de energie și nevoia de aer condiționat și este, de asemenea, compatibil cu o soluție volantă de stocare a energiei (Flywheel). Comparativ cu alte sisteme de alimentare neîntreruptibilă, UPS-urile Green Power Socomec au o amprentă la sol cu 30% mai mică iar senzorul său electronic al bateriilor (EBS) cât și managementul pentru încărcarea bateriilor extind durata de viață a bateriilor. Acesta oferă monitorizare de la distanță și monitorizate 24/7/365 și, deoarece este conectat la rețeaua locală, operatorii îl pot utiliza pentru a opri server-ul.

Linia de produse NETYS RT este disponibilă în puteri ce variază de la 1 kVA la 11 kVA și se adresează nevoilor legate de servere și dispozitive de rețea, sisteme de comunicare prin VoIP și echipamente de supraveghere video. Această gamă îmbunătățește oferta Socomec prin gama de puteri mici, este ușor de utilizat și instalat, disponibile în rack sau format tower, are o amprentă la sol compactă și gama sa largă de protocoale de comunicare facilitează integrarea cu sistemele de management (BMS).

foto Linia de produse NETYS RT
Linia de produse NETYS RT

„Alte produse din portofoliul Socomec constau în Netys PE/PL/PR (0.6-3 kVA), ITYS (1-10 kVA), Modulys (1.5-24 kVA), Masterys (8-120 kVA) și gama Delphys (60-900 kVA), ce sunt de asemenea disponibile cu sisteme volante de stocare a energiei tip Flywheel” a spus Malavika Tohani, Analist Frost&Sullivan.

Cu Green Power și Netys RT, Socomec urmărește creșterea cotei sale de piață și prezența în segmentul IT. Strategia viitoare a companiei este de a se concentra pe segmentul de IT și datacenter, acolo unde problemele ecologice și costurile de exploatare mici sunt cruciale. Având în vedere condițiile de piață, Socomec se așteaptă ca vânzările de Green Power și Netys RT să compenseze declinul celorlaltor produse și să ajute la menținerea statului său actual pe piața europeană de UPS-uri.

Bazându-se pe gama sa largă de produse, SOCOMEC  a fost în măsură să acopere aplicații in industrie, transport, IT, retail și telecomunicații.  Gamele de sisteme UPS: NETYS, ITYS, Green Power, Modulys și Masterys au cele mai multe aplicații în IT, servere, telecom, rețele mobile și call centere. Green Power și sistemele de tip volant DC + VSS, cu amprenta sa mică, eficiența ridicată și TCO scăzut este ideal pentru procesele industriale și datacentere.

„MODULUYS și MASTERYS, cu arhitectura lor modulară sunt deosebit de potrivite pentru aplicații unde necesarul de energie continuă să crească” a notat Tohani. „Masterys, cu puteri ce variază între 8 și 120 kVA funcționează bine pentru aplicații în procese industriale, în timp ce Delphys IP și Masterys IP+, cu construcțiile lor robuste, sunt adecvate pentru aplicații în medii dure și critice”.

Potrivit unui sondaj Frost&Sullivan, realizat pe utilizatorii finali de UPS-uri pe piețele industriale, unul dintre cei mai importanți factori de cumpărare pentru UPS-uri îl reprezintă fiabilitatea, iar cea mai gravă consecință pentru care sunt îngrijorați end-userii în timpul unei pene de curent este pierderea în producție și venituri. Gamele Masterys și Delphys, cu design-ul lor robust și componente mai puține, oferă fiabilitate ridicată și sunt produse încercate și testate.

SOCOMEC este dornic de a cunoaște cerințele clienților și colectează în mod constant feed-back-ul prin intermediul distribuitorilor sau prin participarea la târguri și expoziții. De asemenea, invită clienții la sesiuni de traininguri și seminarii pentru ai învața despre produsele lor.

În fiecare an, Frost & Sullivan acordă acest premiu companiei care a demonstrat cea mai bună cunoaștere a nevoilor și cerințelor de produse ale clienților săi. Societatea beneficiară a optimizat linia sa prin produse cu prețuri variate, cu performanțe și caracteristici impuse de unul sau mai multe segmente de piață.

Premiul „Best Practices” al Frost & Sullivan recunoaște companii dintr-o varietate de piețe regionale și globale pentru demonstrarea realizărilor remarcabile și performanțelor superioare în domenii cum ar fi conducerea, inovarea tehnologică, service clienți și dezvoltarea de produse strategice. Analiștii compară participanții din piață și măsoară performanța prin intermediul interviurilor în profunzime, analiză și cercetare extensivă secundară în vederea identificării celei mai bune practici din industrie.

POWER SYSTEMS  este o societate dedicată sistemelor de electroalimentare de mică și mare putere, ce activează pe această piață începând din 1999, oferind soluții tehnice de vârf bazate pe:

  • Echipamente UPS având puteri cuprinse între 400 VA și 4800 kVA, line interactive sau on line dublă conversie, monofazate sau trifazate, cu posibilități de paralelare furnizate de SOCOMEC UPS;
  • Invertoare și redresoare fabricate de SOCOMEC UPS;
  • Generatoare electrice (grupuri electrogene), cu puteri cuprinse între 20kVA și 2000 kVA furnizate de firmele VISA și CTM;
  • Stabilizatoare de tensiune alternativă produse de firma IREM.

POWER SYSTEMS  a pus la punct o linie de montare a echipamentelor OUTDOOR tip UPS, stabilizatoare de tensiune, invertoare și redresoare  în carcase climatizate, destinate montării la exterior.

Pachetul complet de servicii oferite de firma noastră cuprinde:

  • elaborare soluții tehnice;
  • producția de tablouri electrice și echipamente outdoor;
  • livrarea și instalarea echipamentelor de electroalimentare INDOOR și OUTDOOR;
  • execuție cablare electrică;
  • service garanție și postgaranție.
POWER SYSTEMS ROM – Distribuitor Unic
Str. Heliade între Vii nr. 8 • Et.1 • Sector 2 • 023383 Bucuresti • România
Tel/fax: +40 21 319.36.88; +40 21 319.36.89 • GSM: +40 745 646 222
Share