FINDER a lansat un nou brand în domeniul contactoarelor modulare de 25 A – Seria 22

Începând cu luna iunie a anului curent FINDER a devenit prezent și în domeniul contactoarelor modulare prin lansarea noii Serii 22. Mulțumită integrării unui design propriu al bobinei, respectiv al circuitului contactelor, contactoarele din această serie beneficiază de o funcționare silențioasă. În acest fel noul brand Seria 22 se pretează în mod special la utilizarea în locuri ca: spitale, librării, camere de hotel etc.

Serii 22 Finder
Serii 22 Finder

Seria pornește având versiuni cu 2 sau 4 contacte la 25A/contact și configurații diferite:

  • 2 sau 4 contacte normal deschise (2ND sau 4 ND);
  • 2 contacte normal închise (2NÎ);
  • 1 contact normal deschis și 1 contact normal închis (1ND + 1 NÎ);
  • 2 contacte normal deschise plus 2 contacte normal închise (2ND + 2 NÎ);
  • 3 contacte normal deschise plus 1 contact normal închis (3ND + 1 NÎ).

Contactoarele pot funcționa atât cu tensiune alternativă cât și cu tensiune continuă, în intervale de la 12 V până la 230 V, având totodată posibilitatea montării pe șină de 35 mm

Modulele auxiliare au contactele în configurație 2ND sau 1ND + 1NÎ la 6A/contact și pot fi atașate tuturor versiunilor de contactoare. Aceste module sunt ușor de instalat și pot fi utilizate pentru controlul de la distanță sau în scopuri de supraveghere.

Noua Serie 22 este livrată ca standard cu indicator mecanic și LED, dar este de asemenea disponibilă și cu un selector Auto-On-Off pentru aplicații ce necesită acest fel de caracteristici.

catalog finder 2011
catalog finder 2011

Pentru a marca aniversarea a peste 5 ani de la deschiderea filialei din România, FINDER a lansat în cadrul expoziției IEAS 2010, varianta tipărită în limba română a catalogului său de produse – ediția 2011.

Stand Finder la IEAS 2010
Stand Finder la IEAS 2010
Share