Eldon lansează două aplicații

La ediția din acest an a IEAS, firma ELDON a expus prima dată în România mai multe produse noi.

Stand ELDON la IEAS 2010
Stand ELDON la IEAS 2010

Astfel, în conformitate cu obiectivul de a face lucrurile cât mai simple posibil pentru clienții săi, Eldon a lansat aplicația pentru proiectare EPS. Aplicația permite tablotierilor, instalatorilor și distribuitorilor să proiecteze un sistem de distribuție a puterii în AutoCAD, transferând elemente dintr-o simplă interfață în acest cunoscut software. Utilizatorii pot apoi salva fișierul în format DXF … și foarte simplu, vor avea un proiect P & D.

Aplicația permite, de asemenea, crearea rapid și ușor a unei liste a componentelor conținute în aplicație, cu prețurile detaliate ale componentelor selectate în moneda locală (inclusiv cu discount-urile disponibile) și o estimare a timpului de montare pentru componente. Aplicația EPS va fi de asemenea utilizată în departamentele locale de Suport Client.

Noua aplicație EPS va economisi timpul și eforturile clienților Eldon, eliminând nevoia acestora de a crea propriile desene sau de a realiza fișiere Excel pentru a calcula componentele produselor pentru fiecare proiect, adăugând fiecare component în parte.

„Suntem foarte încântați de lansarea aplicației EPS „, a declarat Per Ulrik Erikson, Product Manager Eldon pentru gama de dulapuri industriale. „Suntem siguri că acest instrument va economisi timpul clienților noștri și va deveni mult mai ușor să comande produse din gama de sisteme de distribuție putere Eldon.”

Eldon a lansat de curând și aplicația Management Termic. Începând din iulie 2010, odată cu lansarea noului software de management termic, clienții ELDON vor putea stabili mult mai ușor ce tip de soluție de control termic este necesară pentru a păstra echipamentele electrice din interiorul unei cofrete la eficiență maximă, asigurând longevitate maximă pentru aceste componente sensibile. Noul program Eldon permite oricărui utilizator să introducă date relevante, cum ar fi dimensiunile cofretului, materialul carcasei și temperatura minimă și maximă anticipată în interiorul cabinetului, pentru a calcula tipul de soluție de răcire sau încălzire necesare. Opțiunile variază de la soluții de răcire și ventilație, care să mențină componentele sensibile ce trebuie să facă față la temperaturi ridicate, la unități de încălzire care să împiedice condensul.

Share