EATON la IEAS 2010

Firma Eaton a prezentat la IEAS 2010 următoarele soluții tehnice:

• Celule de medie tensiune – Xiria și SVS de 3,6-24kV

Pentru distributia secundară Eaton a dezvoltat gama completă Innovac SVS. Aceasta este perfectă pentru aplicații în domeniul rezidențial, infrastructură, industrie, parcuri eoliene, utilități și multe altele. Innovac SVS folosește ca elemente constructive de bază, rășina epoxidică și mediul de stingere/comutație în vid, și dispune de tipuri de celule pentru orice aplicație.

Stand Eaton IEAS 2010

Stand Eaton IEAS 2010Celulele Innovac SVS sunt celule în carcasă metalică, modulare, extensibile, cu căi de curent izolate în rășină epoxidică și mediu de comutație/ stingere în vid, tensiune nominală de maximum 24 kV, curent nominal de maximum 1250 A. Pentru proiectele în care numărul de celule este mare, transportul lor se va realiza în grupuri de maximum 6 celule.

• Întreruptoare automate de medie tensiune W-VACi

Noua și extensiva gamă de întreruptoare automate de medie tensiune W-VACi, cu tensiuni nominale de 12, 17,5 și 24 kV, face parte din portofoliu de produse Eaton care pot fi utilizate atât la frecvența de 50 Hz, cât și la cea de 60 Hz pentru distribuția energiei, industrie, domeniul rezidențial, utilități, minerit, marină și platforme petroliere. Întreruptoarele automate

W-VACi sunt disponibile atât în varianta debroșabilă cât și în varianta fixă, oferind o flexibilitate maximă. Sunt utilizate în noua gamă de celule Unitole UX, dar se pot livra și separat, către constructorii de celule.

• Echipamente pentru calitatea energiei și electroalimentare – UPS-uri de la 350 VA până la 1.100 kVA

Sursele de alimentare neîntreruptibile din seria E DX sunt aparate bazate pe tehnologia on-line dublă conversie, cu puteri de 20, 30 și 40 kVA.

Seria E DX este o soluție perfectă pentru protecția împotriva eventualelor anomalii ale tensiunii de intrare: supratensiuni tranzitorii, impulsuri, fluctuații de tensiune, distorsiuni armonice, influențe exterioare (paraziți) și fluctuații de frecvență.

• Acționări electrice – Firma Eaton oferă o gamă completă de soluții pentru pornirea motoarelor asincrone trifazate.

• Convertizoarele din noile serii SVX, M-MAX, H-MAX.

• Întreruptoare pentru protecția motoarelor electronice PKE.

• CANVAS-Software Scada de la Eaton – un software folosit în implementarea aplicațiilor SCADA, ce pot rula atât pe afișoarele industriale cu sistem de operare Windows (Panel PC-uri), cât și pe calculatoare.

• Soluții inovatoare de control și vizualizare – XV100, XP700-PC industrial.

• xComfort (automatizări în locuințe)- calea wireless către confortul casei tale.

Share