Camerele video BOSCH din gama IP 3000i extind securitatea video inteligentă la aplicațiile generale de supraveghere

Bosch lansează alte produse de top odată cu noua gamă de camere IP 3000i. Aceste soluții de securitate oferă toate avantajele fundamentale pe care le-ați aștepta de la Bosch. Sunt construite pentru a oferi fiabilitate superioară, înaltă performanță pentru funcționare 24/7, și în plus sunt foarte ușor de instalat.
Dar oferă și ceva pe care piața nu l-a mai văzut niciodată pana acum la niște camere cu prețuri atât de competitive: Video Analiza încorporată în mod standard. Aceasta deschide noi posibilități pentru aplicații IoT și de captura inteligentă de date ajutand pe de o parte la îmbunătățirea securității și pe de alta parte oferind avantaje substantiale dincolo de securitatea in sine cu ajutorul Analizei Video incorporate; cum ar fi detectarea ieșirilor de urgență blocate sau notificarea situatiilor cu un numar mare de persoane detectate la o coadă de așteptare, etc.
Noua gamă de camere video IP 3000i oferă deci soluțiile inteligente care până acum nu erau la îndemâna clienților care căutau o soluție de supraveghere video rentabilă.

Supraveghere profesională pentru toată lumea

Portofoliul Bosch IP 3000i include patru versiuni constructive, super accesibile inclusiv pentru clienții care doresc o soluție de securitate pentru aplicatii de dimensiuni mici. Această nouă gamă de camere oferă flexibilitate completă pentru supravegherea de zi cu zi a sistemelor precum cele din mici magazine cu amănuntul sau pentru cele de supraveghere generală a clădirilor comerciale, de birouri sau a institutiilor bancare.

  • FLEXIDOME IP micro 3000i este o cameră fixă tip micro dom pentru uz interior.
  • FLEXIDOME IP 3000i IR este o cameră AVF (obiectiv motorizat varifocal) tip mini dom pentru uz exterior.
  • DINION IP 3000i IR este o camera video AVF de tip „bullet” pentru exterior.

Și în final, FLEXIDOME IP turret este o cameră tip „turet” fixă pentru uz interior – cu o formă complet nouă în portofoliul Bosch, care, la fel ca și camera tip „bullet”, va fi disponibilă în Q1 2020. Toate modelele exterioare din gama Bosch IP 3000i sunt clasificate IK10 pentru rezistență la impact ridicat și pot rezista la condiții meteorologice dificile, fiind certificate IP66.
Chiar și aplicațiile generale de securitate se bazează pe o calitate excelentă a imaginii pentru a proteja oamenii, spațiile și proprietățile. Având în vedere acest lucru, Camerele Bosch IP 3000i oferă rezoluții de la 1080p până la 5MP, „framerate” de până la 30 fps și Dynamic Range ridicat, de 120dB. Modelele pentru exterior au și surse infraroșu încorporate , care le permite să capteze imagini
de înaltă calitate – chiar și în întuneric complet. Camerele video IP de tip FLEXIDOME tip „turret” – de interior, sunt dotate și acestea cu surse infraroșu încorporate.

Inteligență built-in pentru produse entry-level
Însă devărata premieră a acestor noi camere constă în faptul că beneficiaza de inteligența încorporată; Video Analiza – o caracteristică unică oferită de Bosch in mod standard pentru segmentul de piata al aplicatiilor mici.
Anterior, inteligența era o caracteristică a  camerelor de supraveghere Bosch începând cu gama Bosch 4000 precum și celor din gamele superioare acesteia. Dar, fidel filozofiei Bosch de a oferi sisteme inteligente pentru toată lumea, de acum chiar si aplicațiile considerate mici pot beneficia de soluții care merg dincolo de securitate furnizand astfel informații aditionale valoroase pentru afacerile dumneavoastră.
Essential Video Analytics – care ruleaza în camerele IP3000i, reprezintă așadar soluția perfectă pentru aceste aplicații mai mici, deoarece ajuta la detecția anticipată a intruziunilor, cum ar fi identificarea unei persoane care intră într-un câmp predefinit, vagabondează sau lasă un obiect în urmă. Un alt caz de utilizare pentru Essential Video Analytics este faptul că poate fi folosit pentru a detecta ieșiri blocate sau poate analiza comportamentul persoanelor, inclusiv numararea acestora, facilități care contribuie la îmbunătățirea serviciilor oferite clienților. Așadar, pe lângă un preț competitiv, camerele IP 3000i adaugă și mai multă valoare aplicatiilor mici.

Necesar redus de bandă de transmisie a datelor și securitatea datelor
Camerele Bosch IP 3000i beneficiaza si de functiile Dynamic Noise Reduction și Intelligent streaming care se abadauga compresiei video H.265.
In funcție de conținutul imaginilor, aceste functii reduc necesarul de bandă de transmisie cu până la 80%. Ele ajută la menținerea datelor video in limite gestionabile, reducând în același timp substanțial cerințele pentru stocarea datelor video – toate acestea fără a compromite calitatea imaginilor captate.
Înp lus, la fel ca toate camerele de rețea Bosch, modelele IP 3000i sunt proiectate utilizând componente hardware și măsuri software ce păstrează la un nivel maxim securitatea datelor video, dispunand inclusiv de un modul de securizare hardware: Trusted Platform Module pentru salvarea securizată a cheilor de criptare.

Instalarea simplificată
Unul dintre avantajele cheie ale alegerii camerelor de securitate Bosch este instalarea ușoară. Camerele video din gama IP 3000i nu fac excepție. Instalarea și cablarea acestor camere se fac în trei pași simpli, eliminând nevoia de a manevra simultan camera video și instrumentele de lucru, ceea ce face întregul proces semnificativ mai ușor. Versiunile tip minidom și tip „turet” vin cu o bază dedicată de montare care ajută la realizarea acestui lucru.
Suportul inclus al camerelor ” bullet” se comportă deja ca o bază de montare, iar micro-domul se poate monta direct pe suprafață.  Modelele FLEXIDOME IP 3000i IR sunt compatibile cu accesoriile modulare din portofoliul Bosch.
De asemenea, cablurile tip „pigtail”, pentru toate modelele constructive, au fost înlocuite cu un sistem facil de management al cablurilor care permite o instalare eficientizată si protecție sporită la pătrunderea apei.
Conectorul RJ45 poate fi fixat cu usurinta cu ajutorul unui dispozitiv special inclus cu fiecare camera video. Acest lucru elimină necesitatea – din perspectiva instalatorilor, de a sertiza conectorul RJ45 în timpul montării. În cele din urmă, dacă este necesară o soluție completă de securi tate video, camerele IP 3000i pot fi combinate cu ușurință cu unități de inregistrare DIVAR hibrid sau DIVAR Network pentru o soluție plug and play care nu ar putea fi mai simplu de instalat.
Toate noile camere IP 3000i Bosch cu functii de Video Analiza incorporate oferă securitate avansată, calitate ridicată a imaginii și ușurința de instalare, perfomanțe neîntâlnite până acum la camerele video destinate aplicatiilor mici. Camerele video IP 3000i de la Bosch reprezintă solutii inteligente unice destinate Aplicatiilor de Supraveghere video de uz general, la cel mai redus cost.

https://www.boschsecurity.com

Share