LEGRAND prezintă: Soluția inovativă universală pentru managementul energiei în tablourile electrice

Soluția Legrand pentru managementul energiei a fost creată pentru supravegherea și gestionarea consumului de energie într-o instalație electrică, garantând fiabilitate și continuitate în serviciu, cu o maximă eficiență. Implementarea acesteia are ca rezultate:

  • continuitatea în alimentarea cu energie electrică prin monitorizarea și controlul echipamentelor de protecție, separare și comandă;
  • optimizarea proceselor pe termen lung prin analiza datelor și anticiparea evoluției consumurilor;
  • reducerea costurilor cu energia consumată.

Soluția înglobează echipamentele de contorizare și măsurare a parametrilor electrici, sistemul de management al energiei EMS CX3, interfețele de comunicație și aplicația software pentru supraveghere și control.
Soluția este completată cu versiunile de webserver și software dedicat. Într-o perioadă în care întrebări frecvente fac referire la eficiența energetică și la Industria 4.0, soluția Legrand pentru managementul energiei este răspunsul pe care orice jucător al pieței de energie îl poate accesa.

EMS CX3 Sistemul de management al energiei

COMPLET ȘI COMPACT

Toate funcțiile necesare sunt disponibile prin module cu un design extrem de compact. Acestea se montează în tabloul electric pe șine DIN, fiind asociate cu dispozitivele de protecție și control.

SIMPLU ȘI ACCESIBIL

SIMPLU DE ALES
Doar câteva module cu funcții dedicate pentru supravegherea întregii instalații.

SIMPLU DE INSTALAT
Modulele pot fi ușor și rapid conectate pe banda de comunicație sau pot fi racordate prin intermediul conectorilor precablați, fără a complica sau limita cablarea circutelor de forță.

SIMPLU DE CONFIGURAT
Configurarea se poate realiza fie direct la fața locului, fie prin intermediul calculatorului, cu software dedicat.

ADAPTABIL

POTRIVIT ORICĂROR APLICAȚII

POATE FI INTEGRAT ATÂT ÎN INSTALAȚII NOI, CÂT ȘI ÎN CELE EXISTENTE

Se poate implementa în configurații:

  •  individuale simple, cu informații disponibile la nivel local;
  •  individuale conectate, în care accesul la informații se poate realiza la distanță de pe terminale diverse (telefon, tabletă, PC), cu posibilitatea de a crea scenarii și previziuni de consum;
  •  on-line, suplimentar față de versiunea conectată se pot integra mai multe interfețe EMS CX3, iar sistemul poate fi integrat într-un sistem BMS;
  • multi-site, oferind controlul instalațiilor situate în locații diferite, cu un administrator comun.

http://www.legrand.ro

Share